Тимошенко пропонує створити "масштабне" об'єднання

Четвер, 2 липня 2009, 15:32

Прем'єр-міністр Юлiя Тимошенко запропонувала 5 вересня, на наступному засіданні Ради сільських i селищних голів, створити профільну Асоціацію.

Про це вона заявила під час засідання Ради сільських i селищних голів при Кабінеті мiнiстрiв у четвер, 2 липня, повідомляє прес-служба уряду.

"Я хотіла б, щоб ми також з вами сьогодні зорганізувалися і довели до кінця справу з утворення великої, масштабної асоціації сільських і селищних рад. Пропонується 5 вересня", - зазначила Тимошенко.

"І від того, наскільки швидко будуть проводитися ради на місцях, прийматися документи, від цього буде залежати, чи вийдемо ми з таким рішенням на спільне зібрання сільських, селищних голів з метою прийняття рішення про створення асоціації", - наголосила вона.

Голова уряду наголосила на важливості створення для сільських i селищних рад власних дієвих органів.

Тимошенко також закликала представників Ради сільських i селищних голів брати активну участь у засіданнях уряду з метою вирішення нагальних проблем села.

"Сьогодні відпрацюйте такий механізм і вже кожне засідання уряду може бути присвячено вирішенню тих чи інших ваших проблем", - зазначила прем'єр-міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування