"Дії уряду й коаліції не піддаються логіці" - Єфремов

Четвер, 16 липня 2009, 09:52

Перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає алогічними дії фракції Блоку Юлії Тимошенко з блокування трибуни й президії парламенту.

Про це він сказав у четвер журналістам, повідомляють "Українські новини".

"Дії уряду й коаліції цього уряду часом не піддаються логіці. Якщо вони самі збирають позачергове засідання Верховної Ради й при цьому блокують трибуну й підходи до трибуни, то пояснити цю ситуацію дуже складно здоровим глуздом", - сказав Єфремов.

Він зазначив, що має намір з'ясувати, як буде діяти парламентська більшість надалі на нараді лідерів фракцій з головою Верховної Ради Володимиром Литвином.

"Ми зараз підемо на нараду до Литвина, ми подивимося, як у такій ситуації погодиться працювати спікер, тому що раніше він не погоджувався працювати при заблокованій трибуні. Якщо Литвин змінить свою точку зору, я думаю, ми знайдемо формулу, при якій зможемо відстояти свою позицію", - додав він.

Єфремов чітко не відповів на запитання, як саме Партія регіонів збирається діяти на засіданні в четвер.

Як відомо, Верховна Рада на позачерговому засіданні у четвер планувала, зокрема, розглянути в другому читанні законопроект №4741, яким передбачено скорочення строку кампанії з виборів президента з 120 до 90 днів.

Фракція Партії регіонів блокує роботу парламенту з 1 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування