Свято Тимошенко: Ніна Матвієнко, Віктор Цой і Саркозі

Вівторок, 14 липня 2009, 11:27

У Міжнародному виставковому центрі відбулося відкриття урочистого зібрання на честь 10-річчя партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Захід відкрила прем’єр Юлія Тимошенко, яка привітала присутніх з цією датою.

Далі на сцену вийшов хор, який виконав молитву за Україну. Соло виконувала народна артистка Ніна Матвієнко. Згодом хор виконав гімн України.

Після цього Тимошенко запросила на сцену лідерів молодіжного крила "Батьківщини".

У цей час зазвучала рок-композиція "Україно, з тобою наші серця", а кілька десятків молодих людей у білих футболках і з червоними кульками у вигляді сердець почали виходити на сцену.

При цьому на екрані сцени було показано ролик про історію формування молодої "Батьківщини".

"Молодь почала гуртуватися, створюватися нові осередки... спонтанно, без команди з центру", - повідомив голос за кадром.

Міні-фільм було змонтовано під аранжований мотив пісні Віктора Цоя "Перемен, мы ждем перемен". По його завершенні молоді люди випустили у повітря червоні кульки-серця.

Після привітання збоку молодих членів "Батьківщини" Тимошенко заявила, що її команда покладає великі надії на молодь.

"Я хотіла би у день 10 року народження дати перше доручення – виховувати нових молодих лідерів. Щоб ми створили спеціальну школу молодого лідера нашої команди, щоб ми їх запрошували на знакові посади і давали путівку у життя", - сказала вона.

Після цього Тимошенко нагадала, що "Бальківщина" "увійшла в єдину родину Європейської народної партії"

"Нас прийняли, визнали, з нами рахуються... Європейські партії надіслали нам велику кількість привітань", - сказала вона.

Після цього на сцену вийшов представник ЄНП, який виголосив привітання "Батьківщині" від президента ЄНП та від партії Ніколя Саркозі "Союз за народний Рух".

Захід транслюють у прямому ефірі "5-й канал", "Перший національний", а також Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення".

Раніше прес-служба БЮТ повідомляла, що у святкуванні 10-річчя партії візьмуть участь делегати з усіх регіонів України. Також на зібрання запрошені відомі громадські діячі, діячі культури і мистецтв, спорту, політики, депутати, члени уряду, представники дипломатичного корпусу, акредитовані в Україні.

Також анонсувалося, що урочистості висвітлюватимуть понад 400 українських журналістів, а також провідні міжнародні інформагентства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування