Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов наказав "копати" на людину Єханурова

Середа, 24 червня 2009, 18:49

Перший віце-прем'єр Олександр Турчинов розпорядився провести службове розслідування діяльності заступника міністра оборони Ігоря Монтрезора.

Текст розпорядження Турчинова має агентство "Інтерфакс-Україна".

Так, перший віце-прем'єр просить головне управління державної служби провести службове розслідування невідповідного виконання службових обов'язків і перевищення повноважень заступником міністра оборони Монтрезором.

"У разі потреби внести в установленому порядку пропозиції про відсторонення Монтрезора від виконання ним посадових обов’язків", - сказано в документі.

Також Турчинов доручив в.о. міністра оборони Валерія Іващенку за результатами службового розслідування надати до 30 червня поточного року на розгляд Кабміну пропозиції разом з проектом відповідного акта про притягнення Монтрезора до відповідальності згідно з законодавством України.

Як пояснив журналістам на брифінгу глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко, заступник міністра оборони Монтрезор "вийшов з-під контролю".

"У нас є тексти його телеграм, де він, будучи заступником міністра, ставив завдання першому заступнику міністра, іншим заступникам, Генштабу, де згадує про протест Генпрокуратури", - сказав Гриценко.

Він додав, що Монтрезор змушує підрозділи Міноборони не виконувати рішення Іващенка. "Насправді це є факт, коли людина на рівні заступника міністра оборони вийшла з-під контролю", - заявив Гриценко.

У свою чергу, як пояснили у Міністерстві оборони, Монтрезор лише проінформував всі підрозділи Міноборони про існування протесту Генпрокуратури щодо Іващенка, оскільки це не було зроблено самим в.о. міністра оборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування