"Регіонал" вважає, що Луценку не світить навіть місце свинопаса

Середа, 24 червня 2009, 13:18

Поїздки лідера Партії регіонів Віктора Януковича за кордон свідчать про те, що його думка цікавить іноземних політиків і спостерігачів.

Так член Партії регіонів Ярослав Сухий прокоментував слова міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про те, що "поїздка Януковича в Москву свідчить про те, що Партія регіонів – маріонетка Кремля".

"Повинен зауважити, що поїздки Віктора Януковича закордон і його зустрічі з іноземними експертами свідчать лише про те, що думка Віктора Януковича як лідера найбільшої та найповажнішої в народі політичної сили цікавить іноземних політиків і спостерігачів", - заявив депутат.

"Вони, на відміну від нинішньої української влади, бачать, що Партія регіонів і Віктор Янукович кажуть правду, а не вивертаються, щоб уникнути відповідальності від вчиненого. А в останньому нинішня помаранчево-серцева влада, що й казати, набила руку. Цю б енергію, так в творчих цілях", - додав він.

Коментуючи слова міністра, Сухий зазначив, що "зважаючи на все, випитого Луценком у Франкфурті алкоголю було стільки, що наслідки позначаються і через багато тижнів після рясних "возлияний".

"Хоча і той факт, що Юрій Віталійович, який нічого не вміє робити у своєму житті, окрім як поливати брудом політичних опонентів так вигукувати частівки на площах, прекрасно розуміє, що його час закінчується, і він незабаром опиниться на політичному смітнику, теж настрою йому не додає", - продовжив депутат.

"От і "піднімає" його, бачте, міністр звичним способом, а потім у прямий ефір душа рветься", - зазначив Сухий.

Депутат заявив, що "за короткий час своєї політичної кар'єри цей "путана з великої дороги" не раз змінював своїх хазяїв - сьогодні Луценко вже нікому не потрібен".

"Рейтинг його "Народної самооборони", багато в чому завдяки саме клоунаді її лідера, сьогодні такий, що в майбутньому йому не бачити ні Верховної Ради, ні навіть місця старшого свинопаса на якій-небудь фермі", - вважає Сухий.

"Прагнення хоч якимсь чином нагадати про себе виливається в чергову образу сильних політичних партій і лідерів", - додав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування