Янукович: "Я не люблю політику"

Понеділок, 22 червня 2009, 23:35

Партія регіонів зобов’язана співпрацювати у парламенті з усіма політичними силами.

Таку думку висловив лідер регіоналів Віктор Янукович в ефірі телеканалу ICTV.

"БЮТ на останніх виборах набрав 32%, їм вдалося за рахунок (нечистоплотних) технологій отримати таку підтримку народу. Я з повагою відношусь до виборців, і якщо є сила, яка прийшла з таким результатом в парламент, з нею треба рахуватися", - вважає він.

"Є в цій партії багато достойних людей, які мають свою точку зору, але не мають можливості висловити її таким чином, щоб вона вплинула на ті, чи інші внутрішньопартійні рішення. Я вважаю, що прийде час і вони піднімуть свій голос", - сказав Янукович.

"Треба знайти рецепт як об'єднати країну і будемо працювати в цій країні разом. Хто не може – навчимо, хто не хоче – вимусимо", - сказав лідер регіоналів.

Також він заявив, що "політики тієї команди, які обманули одну частину народу, якій з Майдану обіцяли красиве життя, а іншу частину після виборів почали принижувати і переслідувати, не мають права займати якісь серйозні посади в державі".

Янукович зазначив, що "ми були свідками багатьох виборів, і на цих виборах вдосконалювалися виборчі технології, які були направлені на маніпулювання суспільством". "Дуже часто такі технології були нечистоплотними", - підкреслив депутат.

"Я не люблю політику. Її неможливо полюбити, тому що не може нормальна людина полюбити займатися обманом та шельмуванням", - сказав лідер регіоналів.

Янукович вкотре наголосив на необхідності внесення змін до Конституції, зокрема, в частині децентралізації влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування