Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Нашій Україні" зібралися проштовхувати Ющенка на другий термін

Субота, 23 травня 2009, 02:14

Партія "Народний союз "Наша Україна" має зробити все для перемоги свого лідера Віктора Ющенка на президентських виборах.

Про це заявила голова ради партії, керівник секретаріату президента Віра Ульянченко в ефірі телеканалу Інтер.

"Президент визначився із своєю політичною опорою – це партія "Наша Україна" і завдання партії зробити все для того, щоб глава партії виграв президентські вибори", - сказала вона.

"Ми не робимо трагедії з того, що партія проходить процес свого формування. Ми говоримо про демократичну партію, яка виконує принципи, на яких не так просто зробити рейтинг. На утвердженні української історії, культури, мови, навряд чи заробиш великий рейтинг", - вважає вона.

Ульянченко наголосила, що "буде непроста розмова на з'їзді про позицію наших депутатів, які саме від політичної партії "НСНУ" є в блоці НУ-НС".

"Дуже серйозна проблема партії, як виявилося, бути в блоці, тому що на членів партії покладається відповідальність за дії всього блоку. Я сподіваюся, що ця розмова буде серйозною і конструктивною", - сказала керівник секретаріату президента.

"Я готуюся як голова ради партії. Моє завдання мати інформацію з усіх обласних структур, там проходять непрості процеси. Я сподіваюся, що в мене вистачить часу, тобто вихідних днів, які я зможу присвятити партійній роботі, і на з’їзді визначити завдання, які стоять перед партією", - зазначила Ульянченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: