Віра Іванівна повертає втрачені багнети "Нашої України"?

Четвер, 21 травня 2009, 22:50

Депутат від фракції НУ-НС Руслан Князевич заявив, що до окремих депутатів, які раніше вийшли з лав партії "Народний союз "Наша Україна", надходили пропозиції повернутися.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу, коментуючи заяву новообраної голови ради партії "НСНУ" Віри Ульянченко, про можливе повернення у партію депутатів, які "діяли врозріз з партійною лінією".

"Наскільки я знаю, до окремих депутатів такі сигнали надходили", - сказав він.

Коментуючи свій вихід з лав "НСНУ", депутат зазначив, що вийшов із партії у зв’язку з відставкою колишнього голови партії В’ячеслава Кириленка.

"Насправді, тоді я й вийшов з партії. Просто так чомусь сталося, що зараз цей факт став масштабним. Я так розумію, що останні кілька місяців було не до моєї скромної персони, але на фоні загальних подій це питання каталізувалося, тому я підтвердив цей факт", - сказав він.

На питання, чи може він повернутися до лав партії, Князевич відповів: "Напевно, вороття немає, а інших пропозицій не надходило".

Відповідаючи на питання, чи звільнить з'їзд "НСНУ" голову фракції НУ-НС Миколу Мартиненка з посади керівника Київської міської організації "Нашої України", депутат сказав: "З'їзд не може вплинути на голову міської організації, тому що це виключно прерогатива міської організації, визначати чи змінювати керівника".

"Це залежить виключно від самої фігури Мартиненка, як він визначиться, так і буде. Якщо він подасть у відставку – це його політичний вибір. Якщо він цього не зробить і його підтримає організація – з'їзд нічого вчинити не може", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування