Колесніков оцінює як 50 на 50 імовірність коаліції з БЮТ

Вівторок, 7 квітня 2009, 13:36

Депутат Партії регіонів Борис Колесніков оцінює як 50 на 50 імовірність коаліції з БЮТ.

Так думку він висловив у коментарі газеті Сегодня.

"Я прихильник якнайшвидшого виходу України з кризи. І якщо для цього потрібно буде створити коаліцію з БЮТ, то я за таку коаліцію", — сказав Колесніков.

"Імовірність її створення я оцінюю як 50 на 50. Якщо ПРіБЮТ відбудеться, це зробить непотрібними дострокові парламентські вибори. Якщо ні, треба проводити подвійні вибори і раніше 25 жовтня", - підкреслив він.

Видання також відзначає, що в понеділок про співпрацю з Кабміном Тимошенко говорив і видний регіонал, найбільший підприємець Рінат Ахметов.

"Я не хочу боротися з нинішньому урядом. Я хочу боротися з кризою. Зможе уряд побороти кризу — стане героєм", — сказав Ахметов.

Колесніков, коментуючи на прохання видання цю фразу, додав: "Поки уряд не те, що звання героя, він навіть почесну грамоту облради не заслужив".

"Нинішня коаліція показала свою неефективність, але і ПРіБЮТ напередодні президентських виборів — це скоріше міф. Хоча Томенко і не озвучував офіційну позицію блоку, шанси на загальні дострокові вибори дуже високі", — сказав виданню впливовий депутат з БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування