Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить Януковича не уподібнюватися сомалійським піратам

Четвер, 2 квітня 2009, 11:00

Прем'єр Юлія Тимошенко пропонує Партії регіонів замість блокування трибуни розглянути антикризову програму уряду, внесену ще наприкінці 2008 року.

Про це вона заявила, відкриваючи засідання Кабміну в четвер.

"Головна вимога Партії регіонів, головні їхні гасла - це те, що уряд не подав антикризову програму. Я розумію, що їм важко на відпочинку орієнтуватися в законодавчій діяльності. Але, у той же час, я б хотіла продемонструвати вам антикризову програму, яку наш уряд подав 24 грудня", - заявила вона.

За її словами, антикризова програма уряду торкається всіх напрямків і галузей економіки України і є всеосяжною по подоланню економічної кризи.

"Ця програма вже четвертий місяць не розглядається комітетами, які очолюються представниками Партії регіонів", - підкреслила Тимошенко.

Прем'єр запропонувала опонентам внести свої пропозиції і ухвалити антикризову програму.

Крім того, Тимошенко закликала Партію регіонів "не нарощувати свої політичні рейтинги на руйнуванні країни".

"Мені б дуже хотілося, щоб Партія регіонів не діяла за принципом сомалійських піратів... Якщо вони хочуть нарощувати свої партійні рейтинги, то не потрібно це робити за рахунок руйнування держави", - заявила прем'єр.

Як відомо, вранці Партія регіонів заблокувала трибуну, президію ВР і ложу уряду. Вхідні двері в президію підперто стільцями. Уся Верховна Рада обвішана плакатами. На трибуні висять мітингові гасла Партії регіонів "Криза - стоп" і "Влада у відставку".

За матеріалами Ліга.net  та "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування