У Тимошенко кажуть, що "набріолінена людина" Альфі не командир

Понеділок, 9 березня 2009, 14:20

Депутат від БЮТ Святослав Олійник назвав абсурдом заяви першого заступника голови СБУ Валерія Хорошковского.

Про це повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу депутата.

Парламентарій зазначив, що "зайва самовпевненість Хорошковського - це блеф".

"Заяви заступника глави СБУ Хорошковського про те, що "Альфа" прийде в Кабмін, виглядають так само абсурдно, якщо б один із заступників міністра внутрішніх справ заявив, що "Беркут" приїде захоплювати секретаріат президента", - сказав він.

За словами депутата, Хорошковський не командує "Альфою", так, як він і не командує СБУ, а також не веде слідство у справі "Нафтогазу".

"Заява Хорошковського порожня, а ця набріолінена людина разом з Ющенко і Балогою входить у купку гекачепістів, які протиставляють себе державі. А коли люди протиставляють себе державі, вони, безумовно приречені на крах", - заявив Олійник.

Він також нагадав, що відповідно до тексту присяги президента, він зобов'язаний піклуватися про інтереси України, а не Швейцарії.

"Коли держава знаходиться в суперечці, а президент у цій суперечці стає на сторону іноземної швейцарської компанії - це пряме порушення присяги, така позиція суперечить статусу президента і свідчить про втрату їм орієнтації" - резюмував Олійник.

Як відомо, раніше Хорошковський заявив, що якщо СБУ не одержить матеріали про розмитнення газу "РосУкрЕнерго", спецпідрозділ "Альфа" може з'явитися в уряді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування