Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через ажіотаж навколо солі можуть закритися шахти?

П'ятниця, 6 березня 2009, 14:11

Нинішній ажіотаж на ринку солі може незабаром привести до проблем у роботі "Артемсолі".

Про це сказав директор підприємства Ігор Костирін журналістам у п'ятницю, повідомляє Остров.

Він відзначив, що для підприємства весняний сезон традиційно супроводжується спадом.

Зараз же, через чутки про можливий дефіцит солі, підприємство, забезпечуючи ажіотажний попит, може на довгий час наситити ринок, що надалі може призвести до певного спаду виробництва.

Через перенасиченість ринку будуть не повною мірою задіяні виробничі потужності, що потягне за собою безкоштовні відпустки для співробітників. Крім того, Костирін не виключив, що можливе закриття 1-2 соляних шахт.

Останнім часом Україною активно поширюються чутки про можливий дефіцит повареної солі. Ці чутки привели до того, що в ряді регіонів налякані громадяни закуповують сіль взапас, спустошуючи склади і прилавки. ГП "Артемсіль" заявила, що працює стабільно і здатна задовольнити будь-які потреби у своїй продукції.

Тим часом Артемівський міський голова Олексій Рева звернувся в СБУ з проханням розібратися в причинах штучно створеного ажіотажу на ринку солі.

Мер відзначив, що штучний дефіцит солі викликав соціальну напругу, визнавши при цьому, що "окремі дилери були несумлінні".

На думку міського голови, чутки про дефіцит солі жодним чином не пов'язані зі зміною керівництва на підприємстві.

Призначення на посаду генерального директора "Артемсолі" Дмитра Доценка проходило відповідно до чинного законодавства Міністерством аграрної політики.

Дмитро Доценко став на посаду 29 січня 2009 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування