Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький каже, що "провокатори" скористалися його хворобою

Четвер, 5 березня 2009, 13:01

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що в столиці не буде жодного нового податку або збору під час його мерства.

Про це він заявив в інтерв`ю "Газете по-киевски", повідомляє УНІАН.

"Я з усією відповідальністю хочу запевнити всіх киян: поки я мер, у Києві не з`явиться жодного нового податку чи збору", - сказав він, додавши: "Жодної моєї ініціативи з цього приводу не було і немає!".

Говорячи про останні податкові нововведення київської влади, Черновецький сказав, що проти нього розгорнули "інформаційну війну".

"Серйозна проблема полягає в тому, що останнім часом до мене наблизилися (у тому числі і з подачі можновладців) багато провокаторів. Вони намагалися підсунути мені різні ідеї під благородним приводом поповнення міськбюджету. Але я категорично відмовився, вважаючи, що таким чином поповнювати бюджет не можна".

"І мені дуже, дуже й дуже соромно за тих людей, які використовували момент моєї хвороби для того, щоб нажити на цьому аморальний, нечесний політичний капітал", - сказав Черновецький.

Водночас він не назвав прізвищ цих людей.

"Київ як був, так і залишається, і буде надалі найстабільнішим містом у країні. Поліклініки і лікарні Києва лікують людей точно так само, як і раніше, жодних нововведень тут немає. Житлово-комунальні тарифи, попри зростання цін на газ, залишаються найнижчими в Україні, і, незважаючи на тиск уряду, ми знаходимо можливості їх не підвищувати", - сказав Черновецький.

Він також спростував введення в дію платних телефонних ліній, введення податків на кондиціонери і супутникові антени, а також платний в’їзд на цвинтарі.

"Жодних платних ліній, жодного платного в`їзду, а тим більше, платного входу на цвинтарі, ніяких податків на двері, антени, пластикові вікна в Києві немає і не буде", - запевнив мер.

Як відомо, на попередніх прес-конференціях Черновецький прогнозував у новому році підвищення квартплати для “середньої ланки” киян на 30%.

Він також повідомив, що в Києві починається програма “Обкладання”: людям з високим достатком доведеться платити за елітні машини, яхти, літаки-вертольоти, за проліт над містом, проходження кораблем по акваторії Дніпра.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування