Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція спершу звільнить міністрів на клунках?

Понеділок, 2 березня 2009, 22:26

Віце-спікер Микола Томенко вважає тимчасовим перемир'я президента і прем’єра.

Таку думку він висловив в ефірі програми "Свобода слова" каналу ICTV.

"Звичайно, це тимчасові домовленості. Системних речей не відчувається, бо треба ухвалити кілька ключових рішень. Треба ухвалити рішення для президента - балотується він чи ні , треба прийняти рішення кандидатам у президентам, бо ще одну політичну війну ми не витримаємо", - зауважив віце-спікер.

Ще одним питанням він назвав вирішення питання, коли проводити вибори - 17 січня 2010 роки чи йти на дострокові, бо "ситуація патова".

Наразі ж, на його думку, ситуація в економіці призвела до тимчасового перемир'я.

Томенко також нагадав, що в понеділок в парламенті теж були на грані зриву, бо частина сприйняла ініціативу прем’єра про блокування трибуни задля відміни пільг "як виклик".
Від імені фракції він запевнив, що блокування не буде.

Щодо кадрових змін, то Томенко зізнався, що іде "непроста дискусія". За його словами, багато кандидатів не виглядають професіоналами, які можуть врятувати країну від кризи.

"Я дотримуюсь тієї думки, що ми пішли шляхом, що якщо ми маємо кілька міністрів, які вже сидять на клунках – а в такому стані робиться багато неправильних речей – їх треба звільнити (в першу чергу). Хай виконують обов’язки перші заступники", - сказав він.

"Я думаю, що не буде голосування за 20 міністрів, а буде поетапний шлях ротації міністрів, які представляють якісь політичні течії на більш професійних людей", - висловив своє бачення Томенко.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: