Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ думають, що Костенко погарячкував, а змови плетуть люди Балоги

Четвер, 12 березня 2009, 11:09

Заява лідера УНП Юрія Костенка про намір відкликати своїх депутатів з коаліції є не більше ніж емоції, які не призведуть до розколу коаліції, вважає депутат від БЮТ Сергій Міщенко.

"Це більше емоційна заява. Емоції вщухнуть і буде нормальна робота", - сказав він, повідомляє УНІАН.

Міщенко нагадав, що ще за часів коаліції між БЮТ і НУ-НС неодноразово лунали заяви про начебто якісь таємні змови між "бютівцями" та "регіоналами". "Але ви самі розумієте, що ніяких наслідків не було", - сказав він.

Міщенко назвав безпідставними звинувачення на адресу фракції БЮТ щодо змови з фракцією Партії регіонів про звільнення Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ.

"Якщо вже говорити про якісь змови, то зараз відбувається змова Партії регіонів з частиною фракції НУ-НС, зокрема групи "Єдиного Центру" щодо звільнення Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ", - сказав Міщенко.

Депутат також вважає, що зараз навмисно мусується тема якихось таємних домовленостей, аби посилити сумніви всередині коаліції.

"Це робиться спеціально, аби всередині коаліції виникла конкуренція. Але я переконаний, що, незважаючи на такі заяви ніякого розколу коаліції не буде", - сказав він.

Як відомо, раніше Костенко заявив, що УНП відкличе своїх депутатів з коаліції, якщо БЮТ не припинить вести політику подвійних стандартів. Він також звинуватив БЮТ у "бартерних" домовленостях з Партією регіонів, зокрема, у ситуації зі звільненням Огризка та зі скасуванням виборів до Тернопільської облради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: