Регіонали не здаватимуть мандати і Януковича

Середа, 11 лютого 2009, 12:59

Заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Борис Колесніков сумнівається в доцільності складення мандатів 150 депутатами Партії регіонів для оголошення дострокових виборів.

Таку думку він висловив в інтерв’ю УНІАН.

"Так, це розглядалося. Але, на жаль, такий крок нічого не дає", - сказав депутат.

"Ви ж розумієте, що минулі вибори відбулися завдяки політичному компромісові між президентом, прем’єр-міністром, Головою Верховної Ради й тодішньою опозицією. Тобто між владою та опозицією було досягнуто домовленості про вихід з політичного колапсу, який тоді був утворився", - зазначив він.

"Ну, здамо ми 150 мандатів, і що далі? Допустимо, Президент не оголосить вибори. Або президент оголосить вибори, а БЮТ його рішення заблокує в судах", - заявив Колесніков.

На його думку, щоб відбулися дострокові парламентські та президентські вибори, "для цього має бути добра воля і президента, і парламенту".

"Тобто такий собі кравчуківський варіант. Пам’ятаєте, він у 1994 році добровільно пішов на вибори парламенту й президента", - нагадав депутат.

Колесніков заперечив, що Партія регіонів розглядала питання зміни партійного лідера.

"З яких міркувань це питання мало б розглядатися?! Усі соціологічні опитування свідчать, що наш керівник партії значно випереджає своїх опонентів. Тому немає сенсу розглядати це питання", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування