Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" знайшли ще один привід для відставки Ющенка і Тимошенко

Субота, 3 січня 2009, 11:59

Партія регіонів звинувачує президента Віктора Ющенка та прем’єра Юлію Тимошенко у тому, що "їхня бездарна внутрішня і зовнішня політика несе безпосередню загрозу національній безпеці держави".

"Займаючись лише сварками та інтригами, намагаючись будь-якою ціною продовжити своє перебування при владі, вони призвели до того, що Україні загрожує реальний економічний колапс", - йдеться у заяві партії.

"Регіони" нагадують, що їхній уряд "залишив помаранчевим ціну за 1 тис. куб. м газу у розмірі 1200 гривень і партнерські відносини з "Газпромом".

"Заявляючи про бажання перейти на ринкові ціни в газовій сфері, українська влада добилася підвищення ціни на газ до 1800. Сьогодні ця цифра може зрости за критичну межу", - заявляють у ПР.

"В умовах відсутності енергоносіїв зупиняться рештки підприємств, які ще якось виживали. Бюджет позбудеться однієї з головних статей свого наповнення – плати за транзит газу в Європу", - попереджають "Регіони".

"Колосальна шкода нанесена міжнародному авторитету України. Відверта антиросійська політика помаранчевих призвела до зростання напруги не лише в українсько-російських відносинах, а й на континенті в цілому", - додають вони.

Партія регіонів вважає, що "в європейських столицях не хочуть мати справу з державами, які загрожують енергетичній безпеці ЄС і є джерелом напруги у відносинах з Росією".

"Відтепер навіть ті європейські уряди, які не підтримували проекти побудови нових газопроводів з Росії в обхід України, можуть змінити свою позицію", - попереджають "Регіони".

"Невміння або небажання нинішньої української влади домовлятися зі своїм північним сусідом може нести ще одну загрозу - поставить хрест на європейській перспективі України", - додають вони.

"Європі не потрібний новий член об’єднання, який замість того, щоб виконувати роль моста між ЄС та Росією, створює додаткові проблеми в взаєминах між Сходом і Заходом", - пояснюють у партії.

Партія регіонів "постійно попереджала, що непрофесійність і непрогнозованість помаранчевих лідерів приведе країну до катастрофи, сьогодні це стало фактом".

"Ми вимагаємо від президента і прем’єр-міністра зробити все, щоб кожна сім’я в Україні була з теплом і з газом, а підприємства мали можливість нормально працювати. Якщо влада не може цього забезпечити, вона повинна негайно піти у відставку", - заявляють "Регіони".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування