Фірташ думає, що він – прем'єр-міністр

П'ятниця, 16 січня 2009, 21:45

Бізнесмен Дмитро Фірташ звинувачує уряд Тимошенко в демонізації його персони.

Про це Фірташ заявив в ефірі каналу "Інтер".

"Я сьогодні прокинувся і подумав – те, що зранку випав сніг, теж винуватий я", - сказав він.

"У мене таке враження, що прем'єр-міністр не Юлія Тимошенко, а Дмитро Васильович Фірташ. Вибачите! Я не є політиком і не керую державою. Припините звалювати на одну людину", - попросив Фірташ.

"У древніх, коли приходила чума, приходили шамани і починали шаманити, і треба було приносити жертву", - привів Фірташ аналогію.

"У вашого уряду унікальна позиція. Ви нічого у своєму житті не створили. Ви можете тільки критикувати і валити. Ви покажіть, що ви зробили?" - звернувся Фірташ до першого віце-прем'єра Олександра Турчинова.

"У гарного хазяїна – а я виріс на Західній Україні – я звик по-іншому: хазяїн перед тим як валити щось будує", - додав Фірташ.

Він також звернув увагу Турчинова на те, що крім постачань газу є власником хімічних підприємств.

"Я є в двох іпостасях – тією людиною, що поставляла в Україну газ, і тим, хто є одним з найбільших споживачів газу в цій країні", - сказав Фірташ.

"Різниця між мною і вами – дуже велика, - звернувся Фірташ до Турчинова. - За мною стоїть 50 тисяч, які працюють у мене, із мною і на мене. Сьогодні жодна людина не звільнена, я не забрав ні піонерські табори, ні курорти. Нічого!"

"І в цей час мої заводи стоять. Але не з моєї вини, а з вашої! Ви займаєтеся політикою і щось обіцяєте людям. Усе що я обіцяю людям – я виконую. У мене їх небагато – 50 тисяч. А ви ні за що не відповідаєте", - додав Фірташ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування