Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів назвала Тимошенко "брехухою"

Середа, 14 січня 2009, 16:24

Партія регіонів відкидає звинувачення прем'єра Тимошенко, що вона покриває дії Нацбанку в інтересах своїх банків.

"Партія регіонів ще 13 січня зранку зробила заяву, що вона буде голосувати за відставку голови Національного банку, якщо це питання ставитиметься в Парламенті. Як і буде голосувати за відставку всіх представників нинішньої бездарної влади", - йдеться в заяві партії.

"Тому сьогоднішня заява Юлії Тимошенко, в якій вона стверджує, що Партія регіонів нібито проти обговорення питання кредитно-грошової політики в парламенті, не відповідає дійсності. Ця чергова заява прем’єр-міністра Тимошенко брехлива, як і більшість з усього, що вона говорить, намагаючись уникнути гніву народу за те, що її уряд довів Україну до крайнього зубожіння", - наголошують регіонали.

Як відомо, Тимошенко заявила у середу, вимагає відсторонення керівництва Нацбанку і пропонує парламенту з цією метою змінити процедуру відставки.

"Я хотіла б, щоб це питання знову було перенесене в публічну площину, і щоб його було обговорено у Верховній Раді. Але, на жаль, враховуючи, що "Родовід-банк" і "Надра-банк", які на корупційній основі користуються грошима Національного банку, сьогодні мають належність до Партії регіонів, а Партія регіонів не хотіла, щоб питання щодо кредитно-грошової політики Нацбанку, а саме обмінного курсу, вартості кредитних ресурсів, слухалося в парламенті, тому що хочуть покривати своїх і не хочуть виносити це питання на загальне публічне обговорення", - сказала глава уряду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування