Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову збирається декому "підтопити жирок"

Субота, 20 грудня 2008, 00:57

Прем'єр Юлія Тимошенко закликає власників підприємств забрати гроші з офшорів і виплатити з них зарплати своїм робітникам замість масових звільнень.

Про це вона заявила в ефірі програми "ШустерLive" телеканалу "Україна".

"Я хотіла б, щоб всі люди, яких звільняють знали, що власники цих підприємств мають не просто жирок, а цілі жирові прокладки. І треба їх трохи підтопити, віддати гроші людям, а потім всім разом заробляти", - заявила Тимошенко.

Як відомо, прем’єр вперше вжила термін "підтопити жирок" у березні 2005 року, коли пропонувала Верховній Раді свою першу прем’єрську програму і бюджет.

Прем’єр також вважає недоцільним витрачати гроші фонду зайнятості на допомогу з безробіття. Натомість Тимошенко пропонує витратити ці кошти на оплату соціально-корисних робіт.

"Що ми думаємо робити.. фонд зайнятості передбачає 500 гривень допомоги людині по безробіттю. А де гарантія, що за ними не ходять ті ж підприємці?", - запитала вона.

"Тому в світі переходять на спеціальні суспільні роботи – будівництво доріг, посадка лісів, догляд за людьми, що потребують допомоги, навчання дітей в інтернатах. Давайте ті колосальні фонди, що є по допомозі з безробіття витратимо, щоб дати людям зарплати за суспільно-корисні роботи", - запропонувала Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: