Янукович закликає усунути Тимошенко

Четвер, 18 грудня 2008, 14:10

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає свою політичну силу зробити все можливе, щоб якомога швидше усунути нинішній Кабінет міністрів від влади.

"Ми маємо робити все, щоб ця влада як скоріше пішла в небуття", - сказав Янукович у вступному слові на засіданні "антикризового уряду".

"Якщо це зробимо не ми самі, це зроблять люди. Січень-лютий, я думаю, в них ще є, а от березень – буде останнім", - додав він.

Янукович нагадав, що Партія регіонів дала уряду 100 днів, щоб вони вжили антикризових заходів.

"Як ви пам'ятаєте, ми дали цій владі 100 днів, щоб вона показала, що може навести лад хоча б в одному питанні. Але якщо ви спитаєте мене, чи вірю я в це, я скажу, що не вірю", - заявив лідер Партії регіонів.

"Бо починаючи з 2005 року, коли до влади прийшли популісти, ми переконалися, що чим більше вони будуть працювати, тим гірше буде країні", - пояснив Янукович.

При цьому лідер Партії регіонів поскаржився, що до України вже не їздить ніхто з лідерів світових держав.

"Ви почитайте пресу: про нас вже пишуть, що Україна підійшла до кризи без штанів. Де в СНД є таке падіння виробництва, де такі проблеми? Ніде", - констатував Янукович.

Лідер Партії регіонів закликав своїх однопартійців "щоденно займати в парламенті принципову позицію і викривати брехню, яку вішають суспільству на вуха".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування