Литвин просить не "слинити" коаліцію, а підхопити країну, що падає

Середа, 17 грудня 2008, 09:53

Спікер Володимир Литвин закликає депутатів не сперечатися на тему існування коаліції, а працювати разом над антикризовими заходами.

Про це він сказав на засіданні у середу, коментуючи виступи "регіоналів" щодо створення фіктивної коаліції.

Литвин наголосив, що Верховна Рада "фактично не працювала" з 2006 року.

"Нарешті вона запрацювала. Я вважаю, це добре. Ми підхопили падаючу країну, за яку всі несемо відповідальність", - сказав він.

При цьому Литвин висловив переконання, що у разі, якщо "будуть запропоновані інші підходи, інша коаліція, інший голова Верховної Ради, інший уряд, це буде воля Верховної Ради".

"Зараз я закликаю до одного – благати. Тут проводили історичні аналогії. Я вам також приведу історичну аналогію. Тому що я не дві книжки тримав в руках, а трошки більше. Коли запитали Чжоу Енлая, як він оцінює французьку революцію, він відповів: "Усього минуло 200 років". Давайте ми побачимо, як ми будемо далі працювати. Минуло всього три дні", - сказав він.

"Головне, що всі хотіли, щоб Верховна Рада працювала і всі, хто не задоволені – дивіться на табло. Я прошу вас не слинити тему коаліції. Давайте будемо працювати, бо країна падає. Здати країну в оренду разом з людьми, ми цього всі не дозволимо. Не скигліть, а давайте працювати", - додав Литвин.

У свою чергу "регіонал" Ярослав Сухий вкотре наголосив на тому, що у коаліції немає достатньої кількості голосів.

"Верховна Рада не запрацювала, це показуха", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування