Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко упевнена, що перемогла в знаменний день

Середа, 10 грудня 2008, 10:08

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сподівається, що після створення коаліції політики схаменуться і почнуть конструктивну роботу з подолання економічної кризи в Україні.

Про це вона заявила в середу, відкриваючи засідання уряду, повідомляє Ліга.net.

"Хотілося б, щоб із учорашнього, досить визначального, моменту політики схаменулися і почали працювати на країну і не займалися політиканством, інтриганством, візантійщиною і руйнуванням власної країни заради якоїсь ефемерної політичної конкуренції", - сказала Тимошенко.

Прем'єр-міністр упевнена, що початок можливості консолідації українських політиків був покладений.

"Причому покладено в дуже знаменний день. Учора був День Георгія Переможця, у нас є усі підстави вважати, що і далі Україна буде рухатися логічним шляхом і буде давати результат своїм громадянам... Ми вчора стали сильніше", - вважає Тимошенко.

Тимошенко упевнена, що, незважаючи на колосальну протидію, політичну кризу в Україні завершено.

"Після затяжної політичної кризи вчора був зроблений дуже упевнений і вірний крок до створення і поновлення демократичної коаліції, але в новому форматі... Усе це було зроблено всупереч колосальній протидії. Усе це було зроблено всупереч цілеспрямованому руйнуванню переговорних процесів", - підкреслила вона.

"Я упевнена, що завершення політичної кризи дасть нам усі підстави робити упевнені кроки, і в першу чергу, у парламенті, щодо мінімізації впливу світової кризи на Україну. Я упевнена, що завершення політичної кризи дає нам значно більше надій, що Україна буде м'яко проходити усі виклики світової фінансової кризи", - додала Тимошенко.

В вівторок, депутати обрали Литвина спікером і оголосили про створення нової коаліції. За кандидатуру Литвина віддали голосу 3 представники Партії регіонів, 154 депутати від БЮТ, 40 - від НУНС, 27 комуністів і 20 депутатів від Блоку Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування