Янукович не розколеться для людей в білому, які поливають його брудом

П'ятниця, 7 листопада 2008, 13:17

Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Віктор Янукович вважає стабільною ситуацію всередині своєї політичної сили.

Про це він сказав журналістам у Київській області.

"Це один зі способів боротьби з партією з боку наших опонентів. Ми не дивуємося цьому, тому що це їх обличчя - когось поливати брудом, а себе показувати у всьому білому", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Коментуючи інформацію про те, що депутати з так званої групи Клюєва (депутат Партії регіонів Андрій Клюєв) написали заяву про вихід з партії, він відзначив, що ніяких заяв немає, крім заяви Тараса Чорновіла.

"Ніяких заяв немає, крім заяви Тараса Чорновола. У партії стабільна ситуація", - сказав він.

При цьому Янукович зазначив, що в партії існує дискусія про доцільність проведення позачергових виборів Ради.

"Але після того, як буде прийняте це рішення (про дату проведення позачергових виборів), це рішення будуть виконувати всі на 100%. Я в цьому впевнений", - сказав він, повідомляють Українські новини.

Лідер ПР вважає, що поширюють інформацію про розкол у його партії опоненти його політичної сили.

Як відомо, 6 жовтня депутат Ради, член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив про кризу системи прийняття рішень у Партії регіонів.

2 жовтня Чорновіл ухвалив рішення про вихід із Партії регіонів, зазначивши, що його вихід пов'язаний з інтригами, у які втягнено партію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування