Янукович позбувся баласту і готовий брати країну в свої руки

Четвер, 6 листопада 2008, 10:07

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає однопартійців брати в свої руки долю країни.

Про це йдеться в його привітанні з нагоди 11 років від дня заснування Партії регіонів.

"За цей короткий час наша партія пройшла непростий шлях свого становлення, зуміла завоювати авторитет і довіру людей та стала сьогодні однією з провідних політичних сил українського суспільства", - йдеться в листі.

"Життя різко повертало долю нашої партії. Справжнім випробуванням на стійкість та мужність, вірність принципам і переконанням, нашій громадянській позиції стала діяльність партії в опозиції. …Робота в опозиції – це завжди час очищення. Партія позбавляється від баласту, від тих, хто під її прапорами хотів пробитися до теплих місць і посісти крісла в затишних кабінетах. Але замість них наші лави поповнюються справжніми бійцями, які впевнені, що наша справа правильна, та готові працювати з людьми і для людей", - зазначив Янукович.

За його словами, важко назвати в політичній історії приклад, коли партія, "перебуваючи в опозиції і зазнаючи гонінь, змогла б повністю зберегти свої лави". Втім, за словами Януковича, Партія регіонів під час випробувань завжди збільшує свою чисельність, і тепер стала найпотужнішою політичною силою в Україні.

"Перед нами, дорогі друзі і однодумці, зараз постають ще важчі і відповідальніші завдання. Нам треба брати в свої руки долю держави, яку знищують безвідповідальність і непрофесіоналізм нинішньої влади. І ми зробимо це, ми об'єднаємо країну, засипемо рови недовіри і поведемо Україну до нового життя", - наголосив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування