У Росії бояться, що американські ракети влетять у вікно Медведєва

Неділя, 30 листопада 2008, 16:24

У разі розміщення американських ракет у Польщі в рамках розгортання третього позиційного району ПРО в Європі, вони будуть здатні через 4 хвилини вразити Кремль.

Про це в прямому ефірі радіостанції "Эхо Москвы" сказав постійний представник Росії в НАТО Дмитро Рогозін, передає УНІАН.

"У разі розміщення цих ракет на території Польщі ці ракети за допомогою радара здатні змінювати траєкторію польоту й бути використані для знищення наземних цілей. До Москви вони можуть летіти 4 хвилини й за своєю точністю такі, що можуть влетіти у вікно президентського кабінету в Кремлі", - сказав Рогозін.

Він підкреслив, що РФ не має права не дати військово-технічну відповідь на цю загрозу, тому президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що Росія розгорне оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер" у Калінінградській області.

"Вони ("Іскандер") здатні вражати об`єкти на тій глибині європейського континенту, які з точки зору способу враження й масштабів враження можуть вважатися істотними для будь-якої відповіді на будь-які загрози", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування