Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко посварився з Тимошенко, бо він не хохол

Неділя, 23 листопада 2008, 22:44

Президент Віктор Ющенко вважає, що їх із прем’єром Юлією Тимошенко роз'єднали погляди на втілення ідей Майдану.

В інтерв’ю 5 каналу він зазначив, що в загальній ідеї революції "всі були єдині".

"Інша площина – як бачити реалізацію цих справ", - сказав Ющенко, додавши, що їх із Тимошенко "почали роз'єднувати погляди, які стосуються щоденного життя".

"Як починався 2005 рік. Вноситься ідея націоналізації 3,5 тисяч підприємств, які вже тоді мали приблизно 45 млрд. доларів рефінансування. Я не міг підтримати цю ідею. Це різні позиції, скоріше навіть інша ринкова ідеологія", - констатував він.

"Потім виникає ідея з 1 січня 2008 року мати професійну армію. Я не погодився, бо це неможливо. Кінець-кінцем, ця плутана доктрина привела до того, що ми й в 2010 році не можемо мати професійну армію. Це політична смакота навколо серйозних речей", - сказав Ющенко.

Він також додав, що "те, що відбувається в парламенті – це внутрішня справа країни, по якій не варто робити ніякі зовнішні консультації ні з ким".

За його словами, "це не проблеми Майдану, це проблеми не просто навіть економічної доцільності". "За цим стоїть велика політика, і інколи далеко не національна. Національні пріоритети починають плутатися з власними політичними інтересами", - сказав президент.

"Виникло саме питання – де твоя позиція, на якій ти стороні, ти малоросійський політик, ти хохол чи ти політик, який може формувати національні пріоритети й реалізовувати?", - зазначив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування