Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" ще раз готують "замах" на Яценюка, бо йому не вистачає сивини

Вівторок, 11 листопада 2008, 11:22

Член Партії регіонів Ганна Герман припускає, що питання відставки Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради може набрати достатню кількість голосів під час переголосування.

Про це вона сказала у коментарі журналісту "Української правди".

За словами Герман, перерва у пленарному засіданні пов'язана саме з тим, що парламентарі домовляються, яким чином поставити це питання на переголосування.

"Я думаю, що це питання буде поставлене і я думаю, що воно може набрати голоси", - зазначила депутат.

Разом з тим, Герман додала, що переговори про заміну Яценюка конкретною кандидатурою ще не ведуться. Також вона не відповіла на запитання, чи може стати цією заміною перший віце-спікер Олександр Лавринович.

На запитання, чи є Яценюк найгіршим головою Верховної Ради, депутат висловила думку, що "він не найгірший, він є найменш досвідчений і це дається взнаки".

"Він зробив багато для того, щоб знизити престиж парламентаризму. Все таки парламент потребує сивини в волоссі", - зауважила Герман.

На запитання, які позитивні риси попередніх спікерів – Олександра Мороза, Володимира Литвина та Івана Плюща - мав би використати у своїй роботі Яценюк, Герман сказала:

"Більше незалежності, менше суєтливості і більше відповідальності. Мені здається, що він розглядав парламент як чергову сходинку у своїй кар'єрі, а парламент не можна розглядати як лише сходинку".

"Він просто замолодий для цієї посади, хоча я кажу, що він дуже перспективний і дуже цікавий", - додала депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування