"Регіонали" не хочуть терпіти "жах без кінця"

Четвер, 9 жовтня 2008, 10:16

Фракція Партії регіонів підтримає зміни до бюджету в частині фінансування виборів, а також зміни до виборчого законодавства в разі, якщо ці законопроекти будуть узгоджені з нею.

Про це сказав заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в інтерв’ю журналістам перед початком засідання парламенту у четвер.

За його словами, Верховна Рада візьметься до розгляду цих законопроектів лише після того, як указ президента щодо розпуску парламенту буде оприлюднено в офіційних виданнях.

"Партія регіонів буде голосувати за законопроекти, які вона сама підготувала, або ті, які узгоджуються з нею. Це, у тому числі, зміни до бюджету, які стосуються проведення передвиборчої кампанії на державному рівні і рівні місцевого самоврядування, а також того, що стосується змін положення виборчого законодавства, де написано, що голосування йде згідно з електронним реєстром виборців", - сказав Єфремов.

"В тій ситуації, в якій ми знаходимося, можна застосувати прислів’я: краще жахливий кінець, ніж жах без кінця. Якщо ми далі будемо терпіти з’ясування стосунків між двома людьми і не вживати жодних заходів щодо наведення порядку в державі, я думаю, це – найбільший злочин, який політик може вчинити проти свого народу", - наголосив "регіонал".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування