Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко сказав, у якому випадку можливий "компроміс"

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 17:40

БЮТ може погодитися не блокувати трибуну парламенту і дати можливість проголосувати зміни до бюджету щодо фінансування виборів в разі зняття поправки Ксенії Ляпіної як додатку до пакету антикризових законопроектів.

Про це повідомив журналістам у Верховній Раді у п’ятницю віце-спікер Микола Томенко.

За його словами, зараз між фракціями йде дискусія щодо того, яким чином має бути проголосований антикризовий законопроект.

"Звичайно, для нас краще в другому (читанні) і в цілому, але, можливо, зараз голосування буде в другому з перенесенням на третє (читання) деяких статей – і ми тоді запропонуємо реальний компроміс як вийти з історії з виборами. Точніше, як остаточно завершиться ця історія", - сказав Томенко.

Окрім цього, за словами віце-спікера, в разі успішного голосування за антикризовий законопроект, ВР може внести зміни в свій календарний план для того, щоб наступний тиждень працювати в комітетах, оскільки цей тиждень був пленарним позапланово.

За словами Томенка, таку пропозицію, принаймні, підтримують представники БЮТ, Компартії і "Народної самооборони" – і відповідна постанова зареєстрована в парламенті.

Віце-спікер уточнив, що за умови, якщо вдасться "позитивно завершити історію з ухваленням антикризового законопроекту", наступний тиждень депутати можуть попрацювати в округах.

"Настрій загальній спокійний у Раді... Ніхто не збирається на вибори", - зазначив представник БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: