Російські війська й не думають іти з Грузії

Субота, 16 серпня 2008, 20:44

Станом на суботу, керівництво Грузії не спостерігає ознак того, що російські війська залишають територію Грузії.

"Серйозних ознак, що російські війська залишають територію Грузії, немає. Навпаки, є серйозні ознаки перегруповування їх підрозділів", - відзначив віце-прем'єр Грузії, держміністр з євроінтеграції Георгій Барамідзе.

За його словами, "власті Грузії готові до всього". "Власті Грузії не збираються вступати у військові дії, дотримуючись умов угоди", - підкреслив при цьому Барамідзе.

Він відзначив, що "всі органи цивільної адміністрації на територіях, окупованих російськими військовими, працюють і прагнуть допомогти місцевому населенню".

Барамідзе також повідомив агентству "Новости-Грузия", що на залізничній магістралі, що зв'язує Західну і Східну Грузію, виявлений ще один замінований міст.

Віце-прем'єр в другій половині дня в суботу оглянув підірваний залізничний міст на перегоні Метехи-Гракалі в Каспському районі (Східна Грузія), що сполучає Західну і Східну Грузію.

"Мене інформували кілька хвилин тому, що в районі замінований ще один міст, через який проходить залізнична гілка, в п'яти кілометрах від першого", - сказав Барамідзе.

За його словами, в даний час очікується прибуття саперів на місце події.

В той же час, МВС Грузії розповсюдило повідомлення, що над Сурамськім лісом вертоліт скидає запальні бомби. За повідомленням прес-служби МВС, також поступила інформація, що російські війська мінують Чуберській міст.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування