Януковичі виписали Луценку "чорну мітку" на осінь

Четвер, 31 липня 2008, 17:38

Депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов заявляє, що відставка міністра внутрішніх справ Юрія Луценка буде поставлена на голосування Верховної Ради одним з перших питань нової сесії.

"З вересня, як тільки в нормальному режимі почне працювати Верховна Рада, одним з перших питань буде поставлено питання про відставку Луценка", - сказав Лук'янов, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Більше того, у Верховній Раді більшість депутатів розуміють, що ця людина ні за своїми суто професійними, ні за людськими якостями не може очолювати Міністерство внутрішніх справ", - додав він.

Лук'янов зазначив, що вже зараз працює спеціальна слідча комісія, "яка розслідує випадки корупції, і зокрема - використання авіатранспорту в особистих цілях, незаконну роздачу вогнепальної зброї і хуліганство щодо голів місцевого самоврядування".

"Такого корупційного і непрофесійного міністра внутрішніх справ Україна не мала за всю свою історію. Чого варті тільки його заяви, у яких він відкрито зізнається, що він - расист", - сказав Лук'янов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування