Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький зізнався, що ціни будуть "драконівськими", як і були

П'ятниця, 18 липня 2008, 15:02

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що використання евакуаторів є європейською практикою, яка дозволить скоротити пробки в Києві на 20%.

"На 20% пробки зменшаться", - сказав Черновецький на прес-конференції в п'ятницю, коментуючи повернення евакуаторів на вулиці Києва.

На питання, на чому базується його оптимізм з приводу пробок, мер відповів:

"Наша впевненість базується на тих даних, які нам надають дуже компетентні організації, з різних джерел. Ми їх порівнюємо, потім ми можемо на цю тему дискутувати".

При цьому Черновецький сказав, що використання евакуаторів є "європейською практикою".

"Коли приїжджав президент США, він вимагав (використовувати) евакуатори, оскільки машини не можна забрати з асфальту", - зазначив він.

При цьому Черновецький стверджує, що про повернення практики використання евакуаторів влада просили самі кияни.

"Усе те, що було – усе повернулося. Але тепер повернулося зі словами подяки. Ми за це боролися. При чому боролися словом. Ми доводили до громадян, що це потрібно. І нас підтримували", - сказав він.

Водночас на питання, скільки буде коштувати власнику автомобіля повернути свою машину зі штрафмайданчика, Черновецький зазначив:

"Вони (ціни) були драконівські – так і залишилися. Щоб негідники, вибачите за висловлювання, які не мають совісті, не кидали машину посередині дороги".

При цьому Черновецький відзначив, що раніше від роботи евакуаторів київська влада "заробляла по одній квартирі для незаможних на день".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування