У Семенюк вирішили, що Тимошенко слабачка

П'ятниця, 6 червня 2008, 10:38

Прем'єр-міністр та її оточення фактично визнає незаконність своїх дій щодо звільнення голови Фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко.

"Те, що представник уряду заявив, що він не готовий до справи і попросив в черговий раз перенести слухання у справі про незаконність відсторонення голови ФДМ від обов'язків та звільнення її заступників, фонд розцінює як визнання прем'єром слабкості її позиції щодо кадрових рішень у ФДМ", - заявляють у фонді.

Також у відомстві вважають, що заява представника уряду свідчить про визнання прем'єром "порушення Кодексу законів про працю та закону про державну службу, в тому числі, і щодо звільнення голови фонду".

Так у Фонді держмайна коментують засідання Окружного адміністративного суду Києва у справі за позовами Семенюк-Самсоненко, її заступника та першого заступника про незаконність розпорядження Кабміну про відсторонення їх від виконання своїх обов'язків.

"Засідання суду було призначено на 5 червня, але не відбулося через те, що представник Кабінету міністрів заявив про свою неготовність до нього. Раніше не відбулося засідання цього суду, призначене на 27 травня, через те, що представник КМУ на нього не з'явився", - нагадують у фонді.

"Кабінет міністрів вже вдруге зриває слухання справи по суті, яка була прийнята до розгляду ще 12 травня 2008 року", - додається у заяві.

На думку ФДМ, "такі дії відповідача – навмисне затягування ним розгляду справи по суті, що свідчить про нестачу правових підстав для прийняття кадрових рішень у ФДМ, які зараз оскаржуються керівними працівниками фонду".

Фонд також вважає, що "поспішність дій представників БЮТ у вирішенні кадрових питань ФДМ, яку вони демонструють сьогодні у парламенті, свідчить про їхнє бажання якнайшвидше розпродати високоліквідні об'єкти, й уникнути відповідальності за раніше вчинені незаконні дії щодо ФДМ з боку прем'єра та її найближчого оточення".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування