Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко побачив у Конституції Януковича "машину часу"

Субота, 28 червня 2008, 10:46

Голова Народного Союзу "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко вважає, що проект Конституції, запропонований Партією регіонів, має на меті зруйнувати системи влади в державі.

"У "Конституції від Януковича" чітко простежується головна мета – зруйнувати систему влади в державі", - цитує Кириленка прес-служба НСНУ.

За його словами, "цей проект демонструє, куди буде рухатися країна у разі створення так званої "широкої коаліції" в будь-якому її вигляді", - відзначив політик.

"Янукович і його партія пропонують надати російській мові статус державної, позбавити президента України практично всіх повноважень і передати всю владу Верховній Раді, яка, як відомо, не завжди спроможна організувати навіть власну роботу, не те що управління державою", - констатував Кириленко.

"Більше того, в Конституцію пропонують повернути положення прийнятої ще Верховною Радою УРСР Декларації про державний суверенітет. Норми цього документу, прогресивного для московської колонії, але недоречного для незалежної держави, по-суті, знизять державний статус України до рівня колишньої радянської республіки", - відзначив лідер "Нашої України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування