Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов обіцяє зробити навіть неможливе, щоб роздати "Юліну тисячу"

П'ятниця, 27 червня 2008, 11:18

Перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов упевнений у виконанні плану з виплат компенсацій по депозитах вкладників Ощадбанку СРСР.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Перший національний" у четвер увечері.

"До кінця року ми цю позицію доведемо до планового показника, тобто 100%", - цитує Турчинова "Обком" із посиланням на "Українські новини".

При цьому перший віце-прем'єр додав, що Кабмін виплатить ці компенсації незалежно від ухвалення Верховною Радою програми приватизації.

"Можливо чи неможливе проведення приватизаційних процесів, ми все одно виконаємо зобов'язання і забезпечимо за рахунок мобілізації ресурсу, отриманого на рівні Державної податкової служби і Митної служби", - сказав він.

Крім цього, Турчинов повідомив, що Кабмін готовий 30 червня - 6 липня внести у Верховну Раду проект змін у держбюджет-2008.

Як відомо, раніше Кабмін заявив, що має намір продовжити виплату компенсацій по внесках колишнього Ощадбанку СРСР після ухвалення державної програми приватизації.

Верховна Рада має намір визначити основними пріоритетами приватизації на 2008-2012 роки оптимізацію структури держвласності у виробничій сфері, залучення покупців, які мають довгострокові інтереси по розвитку підприємств, а також облік індивідуальних особливостей об'єктів приватизації.

19 травня парламентський комітет із питань економічної політики порекомендував Верховній Раді прийняти за основу законопроект Кабміну про програму приватизації на 2008-2012 роки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування