"Наша Україна" просить Тимошенко ефективно працювати

П'ятниця, 20 червня 2008, 11:17

Фракція "Нашої України-Народної самооборони" пропонує останній пленарний тиждень роботи парламенту присвятити ухваленню економічних та соціальних законів.

Про це заявив лідер фракції В’ячеслав Кириленко на брифінгу у п’ятницю.

Він зауважив, що ніде не записано, що голосування важливих для країни питань є обов’язком лише коаліції.

Ми переконані, що за важливі закони має голосувати і опозиція. Коли в опозиції такого розуміння немає, то ми кваліфікуємо це як безвідповідальний підхід", - зазначив Кириленко.

Він висловив сподівання, що "буде знайдено рецепт подолання внутрішньопарламентської кризи, тим більше, що вона далеко не перша".

В той же час, на думку "Нашої України", в складний для парламенту час має ефективно працювати Кабмін.

"Щоб підняти мінімальні закупівельні ціни на молоко, не треба чекати, коли парламент відновить ефективну роботу. Міліції не треба чекати роботи парламенту, щоб почати наводити порядок на дорогах", - сказав він.

Крім того, "нашоукраїнець" порадив відмовитись від проведення від сепаратних розмов про проведення змін до Конституції з партіями опозиції .

Кириленко закликав парламент в останній пленарний тиждень "продемонструвати солідарний підхід коаліції і опозиції" і проголосувати низку економічних і соціальних законів.

"Коли єдиний пленарний тиждень буде присвячений економічним законам, зокрема внесенню змін до бюджету, і всі політичні питання будуть винесені за дужки, я думаю, ці останні чотири дні будуть відпрацьовані ефективно", - сказав Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування