Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Коломойського є майже 4% телевізійного гіганта

Четвер, 8 травня 2008, 16:51

Українському бізнесменові, співвласникові найбільшого в країні Приватбанку (Дніпропетровськ) Ігорю Коломойському станом на кінець квітня 2008 року належало 3,83% статутного капіталу медіа-холдингу Central European Media Enterprises Ltd. (CME), повідомляється в звітних матеріалах холдингу.

Відповідно до інформації CME, Коломойському належить 4,5% простих непривілейованих акцій компанії класу А, що забезпечує йому 1,63% голосів в зборах акціонерів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, Коломойський придбав 3%-ий пакет акцій CME наприкінці серпня 2007 року за $110 млн.

На початку лютого 2008 року CME вступила в угоду з партнерами в "Студія "1+1" по придбанню всіх міноритарних часток у групі компаній "Студія "1+1". По завершенню транзакції CME придбає 90% "Студія 1+1" і дістане права на придбання решти 10%.

Наразі CME належить 60% у ТОВ "Студія 1+1" (власник ліцензій групи "Студія 1+1", що включає телеканали "Студія 1+1", "Студія 1+1 International", "Кіно", "Сіті").

CME, крім телеканалів групи "Студія 1+1", керує телекомпаніями Nova TV у Хорватії, TV Nova і Galaxie Sport у Чехії, PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema і Sport.ro у Румунії, Markiza і Galaxie Sport у Словаччині, POP TV і Kanal A у Словенії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування