Портнов заявляє, що навіть Ющенко його не зупинить

Середа, 7 травня 2008, 13:39

Призначений урядом в.о. голови Фонду державного майна, народний депутат від БЮТ Андрій Портнов звинувачує секретаріат президента в тиску на Службу безпеки України для порушення кримінальної справи відносно нового керівництва Фонду.

Про це він заявив журналістам у Кабінеті міністрів у середу, повідомляє УНІАН.

"Нам нічого не зашкодить провести конкурс по Одеському припортовому заводу. Ні спроби порушити кримінальну справу проти нового керівництва Фонду держмайна - а такі спроби є: слідчі СБУ не виходять з Банкової, і там даються відповідні доручення", - сказав Портнов.

Призначений урядом в.о. голови ФДМУ також повідомив, що приватизацію ОПЗ намагаються зупинити незаконними рішеннями судів.

Реклама:

"Я хочу попередити всіх про те, що якщо наші дії не будуть доведені як незаконні, то ті, хто зараз намагається це робити, за це відповідатимуть", - сказав він.

Портнов також повідомив, що має намір "стежити за тим, чи не будуть визнані незаконними дії опонентів".

"Нас не зупиняє ні спроба незаконних рішень судів – зараз йде робота щодо їх відміни, – ні протест прокурора, який ми відхилили, ні укази президента, за якими є рішення Конституційного Суду", - заявив призначений урядом в.о. голови ФДМУ.

ВІДЕО ДНЯ

"Нас не зупиняє ніщо. Ми проводитимемо конкурс щодо залучення інвесторів за будь-якої погоди", - пообіцяв Портнов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування