У Медведька кажуть, що справи на Портнова не реанімовують

Четвер, 29 травня 2008, 11:01

У Генпрокуратурі спростовують реанімування кримінальної справи проти Андрія Портнова за підозрою у погрожуванні життю співробітниці Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку.

Про це сказав заступник генпрокурора Віктор Кудрявцев, який прокоментував відповідну інформацію, що з’явилася у ЗМІ, на прохання прес-служби БЮТ.

За словами Кудрявцева, дійсно, орієнтовно 3 роки тому за заявою громадянки України Генпрокуратурою та прокурором Голосіївського району міста Києва була порушена кримінальна справа.

Портнов звернувся до суду і суд виніс рішення про скасування постанов щодо порушення кримінальної справи.

"Постанова про порушення кримінальної справи була визнана такою, що не відповідає нормам закону, оскільки не було приводів і підстав для порушення кримінальної справи відносно Андрія Портнова", - сказав він.

"Генпрокуратура перевірила рішення суду, погодили з Портновим і визнали: за заявою громадянки відсутній склад злочину" – додав Кудрявцев.

За його словами, "взагалі, кримінальної справи, яка стосується Андрія Портнова за вказаними кримінальними фактами – не було і обвинувачення йому не пред’являлись".

"Таким чином неможливо говорити про наявну кримінальну справу відносно Андрія Портнова", - сказав заступник генпрокурора.

Як відомо, раніше газета "Дело" з посиланням на свої джерела писала про те, що Генпрокуратура нібито реанімує кримінальну справу проти Портнова за підозрою в погрожуванні життю співробітниці Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування