Черновецький не міг радитися зі звіриним обличчям Тимошенко

Вівторок, 27 травня 2008, 15:52

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що єдиною політичною силою, з якою він не буде блокуватися, є БЮТ.

Про це він заявив на брифінгу у вівторок.

"Єдина сила, з якою я не можу співробітничати, це партія фюрерского типу і там немає жодної думки, крім думки самої лідерки, я працювати не можу", - сказав Черновецький.

"Тому що бігати до неї туди в Кабмін щоразу і запитувати, як вирішувати питання... але ж мова йде не про те, щоб я запитував дозволу, а щоб порадитися", - сказав він, поклавши руку на серце.

Він також обвинуватив БЮТ у тому, що партії роз'єднані "на помаранчевих і на партії іншого кольору".

Черновецький сказав, що були часи, коли він підтримував Тимошенко і спілкувався з її оточенням.

"Їхнє обличчя звірине. Воно недобре для населення, воно популістське. І ті прийоми, що застосовувалися проти мене, шокували: перерізалися проводи, відключалися цілі райони, щоб за мене не голосували. І фантазії в Юлії Володимирівни дуже багато. Це негарна політична сила, зла", - сказав Черновецький.

"Моя політична сила незла. Вона має добре обличчя. Взагалі обличчя визначає багато речей", - сказав він.

Черновецький також сказав, що спеціально створювалися пробки на дорогах, не давали машинам вивантажувати сміття.

"Під час передвиборної програми я брав на себе багато функцій, які мав виконувати, оскільки місто було просто в біді", - заявив Черновецький.

Він також заявив, що його політична сила єдина не підкуповувала виборців.

"Підкуп здійснювався усіма, крім моєї команди. Влада, що заявляла про свою моральність, що вона з лісоруба перетворилася в захист зелених насаджень. Лісоруби, я маю на увазі той період, коли Юлія Володимирівна рубала ліс, ну тобто зелень разом з Лазаренком, коли він привів її в парламент, де вона його зрадила і створила свою структуру", - сказав Черновецький.

"Усе це міф. Це неправда. Люди не міняються. Вони або добрі, або вони мають таку звірину підкладку", - сказав Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування