У ЄЦ кажуть, що коаліція не дочекається, щоб вони з неї вийшли

Понеділок, 26 травня 2008, 12:56

Партія "Єдиний центр" заперечує можливість виходу членів партії зі складу коаліції.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на прес-службу партії.

За словами члена фракції Блоку НУ-НС, члена президії "Єдиного центру" Михайла Полянчича, заяви про намір партії вийти зі складу коаліції спрямовані на розвал коаліції.

"Не варто видавати бажане за дійсне. "Єдиний центр" не планує вихід з коаліції, незважаючи на провокації сателітів Юлії Тимошенко. Очевидно, прем'єр мріє про розвал коаліції, адже це може допомогти уникнути відповідальності за провал її економічної політики", - сказав депутат.

Він вважає, метою заяви міністра внутрішніх справ, лідера громадського руху "Народна самооборона" Юрія Луценка про можливий вихід партії з коаліції спрямованим на те, щоб відволікти увагу від помилок Блоку Юлії Тимошенко на виборах у Києві.

"Їм терміново була потрібна сенсація, щоб відволікти увагу суспільства від голосного провалу, що вони й спробували зробити за рахунок "Єдиного центру", - зазначив депутат.

На його думку, БЮТ необхідно зосередитися на проблемах усередині власного блоку, а не шукати їх на стороні.

"Єдиний центр" закликає прем'єр-міністра Юлію Тимошенко проаналізувати свої помилки на виборах мера Києва й Київської міської ради й зробити все можливе для працездатності коаліції", - сказав Полянчич.

Як відомо, раніше Луценко заявив про намір депутатів від партії "Єдиний центр" вийти з коаліції до 2 червня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування