Луценко розкаже киянам, що в їх "совість" рветься повія

Вівторок, 20 травня 2008, 16:53

Міліція має намір оприлюднити "чорні списки" людей із кримінальним минулим, які балотуються кандидатами в депутати Київради.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на прес-конференції у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Луценко продемонстрував журналістам довідку, підготовлену Управлінням по боротьбі з оргзлочинністю МВС, у якій перераховуються всі кандидати в депутати, що мають кримінальне минуле.

Наводячи конкретний приклад, Луценко сказав, що в списку партії "Совість України" є кандидатка, яка 14-ть разів притягалася до відповідальності за проституцію. "Я думаю, що громадськість повинна це знати", - підкреслив він.

Міністр відзначив, що повний список буде розміщений на офіційному сайті МВС.

Луценко також відзначив, що "Народна самооборона" відчуває себе самостійною політичною силою і на наступні вибори, скоріше за все, буде йти самостійно.

Луценко підкреслив, що "Народна самооборона" не є філією БЮТ або "Нашої України".

Крім того, він спростував інформацію про можливе об'єднання "Народної самооборони" з БЮТ. "Народна самооборона є і буде складовою частиною НУ-НС. Ми не ставимо під сумнів ні формат коаліції, ні формат уряду", - підкреслив Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування