Яценюк просить коаліцію не звалювати на нього її проблеми

Понеділок, 12 травня 2008, 13:33

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає, що усі проблеми між членами коаліції мають вирішуватися всередині неї.

Так він прокоментував наміри БЮТ заблокувати роботу Верховної Ради у вівторок у разі, якщо першим питанням не буде розглянуто питання зміни керівництва Фонду держмайна.

"Я б хотів, щоб проблеми всередині окремих політичних сил не перекладалися на весь парламент. Якщо є проблема всередині коаліції, будь ласка, сідайте за стіл і домовляйтеся", - заявив Яценюк.

Водночас спікер назвав дивними наміри блокувати роботу з боку однієї з правлячих сил: "Блокування парламенту вже було не один раз в наших стінах - і в цьому скликанні, і в попередніх".

"Як показує практика, воно приносить тільки одне – мінуси в рейтингах політичних сил, які це роблять. Дуже дивно буде, коли таке блокування гіпотетично може здійснюватися правлячою партією", – додав голова Верховної Ради.

Яценюк нагадав, що парламентарі "прийняли логічну лінійку прийняття рішень", зокрема, щодо першопочаткового заслуховування щорічного послання президента.

"Тому неможливість послання президента спровокує неможливість прийняття інших актів, зокрема, щодо конституційної комісії", - додав спікер.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування