У "регіоналів" сталася сварка через Табачника?

Четвер, 3 квітня 2008, 18:14

Керівник Київського відділення Партії регіонів Василь Горбаль прийняв рішення не брати участі у нинішній кампанії з перевиборів Київського міського голови.

Про це йдеться у заяві Горбаля, яку має у своєму розпорядженні "Українська правда".

"Мені прикро, що з перших днів виборча кампанія у Києві перетворилась на змагання в цинізмі, лицемірстві та умінні брехати", - сказав він.

Зокрема, за його словами, результати виборів можуть бути оскаржені і скасовані в судовому порядку через сумнівність рішення про їх проведення.

"Натомість за нинішніх обставин йдеться саме про прізвища, причому з кожним днем претендентів на мерське крісло та на місця в Київраді стає все більше", - сказав Горбаль.

Він спрогнозував, що після виборів ситуація в Київраді стане "ще більш некерованою, особливо з огляду на те, що ця кампанія є свого роду випробувальним полігоном напередодні президентської кампанії".

"Відтак і майбутній мер (незалежно від прізвища), і депутати будуть заручниками загальнополітичної ситуації, тобто про самостійні рішення в контексті київських реалій та на благо київської громади годі й думати", - сказав Горбаль.

"Замість виборів починається фарс. Брати участь у якому, і змагатися зі своїми чи-то опонентами, чи-то однопартійцями я не маю бажання і не бачу сенсу", - додав він.

Як відомо, раніше один з керівників Партії регіонів Андрій Клюєв заявив, що кандидатом в мери Києва від партії буде висунутий Дмитро Табачник.

За інформацією джерел "Української правди", відмова Горбаля від балотування на посаду мера "є природною людською реакцією" на інформацію про висунення Табачника.

Раніше Горбаль заявляв про наміри балотуватися в мери Києва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування