Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко попередив, що новий мер у Києві буде тимчасовим

Четвер, 24 квітня 2008, 11:43

Лідер київського блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко вважає нинішні вибори місцевої влади перехідними.

"Це тимчасові, перехідні вибори. Ми вибираємо тимчасового керівника міста", - заявив він в інтерв'ю "Газеті по київськи".

"У цієї виборчої кампанії дві мети – прибрати Черновецького і поміняти обличчя київської влади. Два завдання виконати дуже складно, але, як мінімум, навіть виконання однієї – уже перемога. Новий градоначальник – нехай не найпрофесійніший і досвідченіший, але з іншою, підкріпленою професійною командою – краще для міста", - вважає він.

Хто це буде – нехай розбирається БЮТ і Блок Кличка, відзначив Луценко.

"Але якщо той, хто прийде на зміну Черновецькому, не справиться з посадою, наша політична сила буде ініціювати нові вибори", - додав кандидат у київські депутати.

"А зараз важливо не полаятися трьом демократичним силам. Хто б не був мером, усе одно всі рішення будуть прийматися за участю всіх трьох політичних сил, кожна з яких одержить значну кількість мандатів. Тому не треба боятися поступитися місцем своєму колезі по демократичному блоці", - відзначив Луценко.

"Якщо стане мером Кличко, без ББЮТ йому нічого не зробити. Так само як і Турчинову не обійтися без Блоку Кличка. Тому що ніхто домовлятися з Черновецьким не буде", - вважає він.

Луценко нагадав, що зараз є три ключові вакансії – мера, секретаря Київради і начальника управління по правовому забезпеченню.

"Так що справа усім найдеться. В останнє я готовий запропонувати гарного фахівця. У контролі один за одним, певно, і є прояв демократії. Я все це говорю своїм партнерам, не претендуючи на особливий статус", - відзначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування