Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пукшин звинуватив Тимошенко в "інсинуаціях"

П'ятниця, 11 квітня 2008, 11:33

Заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин категорично відкидає всі звинувачення на свою адресу в наданні юридичної підтримки тим чи іншим політичним і бізнесовим групам.

За його словами, всі юридичні підрозділи СП працюють тільки над правовим забезпеченням діяльності Глави держави, ніколи не виконували і не виконуватимуть жодних завдань поза рамками своїх повноважень, повідомляє прес-служба президента.

"Різні закиди про якісь адвокатські компанії, які належать мені і комусь там допомагають вирішувати справи у судах та інстанціях, є цілковитими вигадками. Ці докори настільки смішні, що їх можна з гучним успіхом використовувати в гумористичних постановках КВН", - заявив Пукшин.

"Якщо хтось із авторів таких інсинуацій виявить бодай одну юридичну контору Пукшина, то нехай забирає її собі і користується на здоров'я. Дарую!", - додав він.

Як відомо, у четвер прем’єр-міністр, лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила про те, що судові позови про недопустимість проведення дострокових виборів мера Києва та Київради "підтримуються приватною компанією, якою володіє" заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування