Янукович готовий поговорити з Ющенком про розпуск

Вівторок, 4 березня 2008, 14:15

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила готова розпочати консультації щодо розпуску Верховної Ради навіть попри те, що вона проти дострокових виборів.

Про це Янукович сказав в інтерв'ю журналістам, коментуючи заяву секретаря РНБО Раїси Богатирьової що президент Віктор Ющенко не бажає розпуску Верховної Ради, але зберігає за собою право провести консультації з політичними силами щодо перспективи продовження повноважень парламенту цього скликання.

"Ми проти того, щоб починати процедуру дострокових виборів, але якщо це відбудеться, і коаліція заявить про свою неспроможність керувати країною, безумовно ми підемо на дострокові вибори", - заявив Янукович.

На його переконання, на цих виборах, "Партія регіонів як мінімум підтвердить свій результат, а скоріш за все, він буде і кращим".

"Бо ми сьогодні бачимо повторення 2005 року, коли одна криза змінює іншу, і коли влада між собою не знаходить порозуміння", - зазначив він.

На питання, чи підуть регіонали до сесійної зали о 16:00 вівторка, він відповів, що це відбудеться за однієї умови:

"Якщо питання (по НАТО) буде розглянуто першим, або якщо воно не буде розглядатися і будуть проведені депутатські збори для його обговорення більш широким загалом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування