Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція піде у вівторок в Раду, щоб "переконувати" опозицію

Понеділок, 3 березня 2008, 21:15

У вівторок о 10.00 відбудеться погоджувальна рада за участю лідерів фракцій з обговорення питань підписання протоколу взаєморозуміння для розблокування роботи Верховної Ради.

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" повідомив депутат від БЮТ Микола Томенко.

За його словами, у понеділок увечері відбулося засідання ради коаліції, яка рекомендувала фракціям підтримати проект постанови щодо вступу України до НАТО, а також підписати Протокол взаєморозуміння, підготовлений робочою групою.

Томенко зазначив, що у вівторок зранку відбудеться засідання керівників фракцій, на якому буде запропоновано його учасникам почати роботу парламенту за умови проведення голосування за відповідний проект постанови по НАТО і підписання протоколу взаєморозуміння, а також затвердження погодженого порядку денного.

За словами депутата, відомо, що фракції Партії регіонів і Компартія обговорюють варіант блокування роботи парламенту протягом 30 днів і мають намір "далі шантажувати коаліцію, висуваючи додаткові питання, зокрема про ситуацію на газовому ринку".

Томенко зазначив, що рада коаліції ухвалила рішення переконувати фракції коаліції почати роботу в сесійному залі тільки за умови підписання протоколу взаєморозуміння і голосування постанови по НАТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування