Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв ще вночі сказав, що інші кандидати вільні

Понеділок, 3 березня 2008, 11:35

У понеділок у Москві, Санкт-Петербурзі й в інших регіонах Росії пройдуть "Марші незгодних".

"Обидва заходи почнуться о 17 годині за місцевим часом, але якщо в Санкт-Петербурзі маршрут погоджений, то в Москві влада не дала дозвіл на проведення маршу", - повідомила журналістам член виконкому "Іншої Росії" Марина Литвинович.

За її словами, у Москві учасники маршу мають намір зібратися на Тургенівській площі.

"Спочатку ми планували пройти до Лубянки, але куди ми підемо і яким маршрутом у підсумку, подивимося по обставинах", - відзначила Литвинович.

Вона також повідомила, що лідери "Іншої Росії" Гаррі Каспаров і Едуард Лимонов мають намір взяти участь у марші в Санкт-Петербурзі.

Раніше до виборів загін МВС Росії проводив навчання, як розганяти марш незгодних після виборів президента.

Сам же Дмитро Медведєв ще в ніч на понеділок переговорив телефоном з усіма кандидатами в президенти Росії, які брали участь у виборах 2 березня.

У президенти балотувалися лідер ЛДПР Володимир Жириновський, лідер КПРФ Геннадій Зюганов і самовисуванець Андрій Богданов.

Як повідомили журналістам у виборчому штабі Медведєва, він подякував їм за участь у кампанії і висловив сподівання на подальше співробітництво в інтересах розвитку країни.

Глава ЦВК Росії Володимир Чуров оголосив Дмитра Медведєва переможцем президентських виборів у Росії.

Медведєв після підрахунку майже 99,5% протоколів набирає 70,23% голосів, Зюганов - 17,76%, Жириновський - 9,37%, і Богданов - 1,29%.

"Інтерфакс-Україна", РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування